IMG_6679b_Landscape

Crisis Loves Company

Der er tale om teater med et twist, når Crisis Loves Company åbner som en smugkro i Café Englens kælder i Aarhus. Kom ind fra gaden og bestil en personlig og usædvanlig oplevelse. Køb en øl og en performance, eller måske en kop kaffe og en dans.

Alt efter, hvad du vælger fra menuen, kan du nyde den valgte oplevelse i gårdhaven eller den fascinerende kælder. Nogle oplevelser er for op til fem gæster, mens andre er helt individuelle en-til-en møder. Crisis Loves Company kombinerer intime optrædener med den dunkle stemning fra en hemmelig bar. Der sættes fokus på krise som et allestedsnærværende tema. Kriser der kravler ind under huden, og kriser der preller af på indersiden af tv-skærmen.

Gæsterne kommer tættere på hinanden og de optrædende via intense møder, sådan at ingen behøver at fornægte krisen helt alene. Hver oplevelse varer 15-25 minutter og du kan vælge en eller flere. Nogle kan foregå på engelsk.

Praktisk information:
Det er ikke muligt at booke billet, så kom i god tid og bestil fra menuen. Begrænset antal pladser. Der kan forekomme ventetid!
Forestillingen spiller for alle over 15.

Crisis Loves Company er kurateret til Aarhus 2017 – European Capital of Culture.
Samt en del af festivalen “Little Rebellions”.

Koncept og Planlægning:
Sara Fink Søndergård & Rasmus M. L. Skov
Iscenesættelse:
Rasmus M. L. Skov
Datoer:
6.-8. April & 18.-20. August 2017
Tidspunkter:
15-17.00 (16.30) & 20-23.00 (22.30)
Sidste runde starter en halv time før lukketid.
Pris:
Adgang til én oplevelse: 50kr. Adgang til tre: 100kr.
Performere:
Rasmus M. L. Skov
Ludmilla Faber Striim / April
Helga Rosenfeldt-olsen /August
Marc Facchini
Maja Ejrnæs