Bevæbnet med en projektor, et par højtalere og en aktivistvogn, er performeren Rasmus klar til at sparke en vaskeægte revolution i gang.

”REVOLUTION – et gør-det-selv oprør” tager sit udgangspunkt i fascinationen af og forundringen over revolutionen som samfundsforandrende fænomen. Forestillingen bevæger sig hæsblæsende hurtigt rundt i krydsfeltet mellem workshop, performance lecture og teater. Den introducerer os til revolutionens vigtigste grundregler og inddrager os i dyrt købte erfaringer og overvejelser fra historiske revolutioner. Alt sammen for at gøre os i stand til at se overmagten i øjnene, danne fællesskaber og handle. Gøre oprør. Revolutionere.

Fra en tid, hvor manglen på brød fik folket til at gå på gaden, bevæger vi os over kampen for verdensrevolutionen, videre til striden med tyranner og undertrykkere og ender med et brag af en revolte! – og en refleksion!

”REVOLUTION – et gør-det-selv oprør” er en tankevækkende forestilling, der inddrager publikum, og sammenfletter researchbaserede sekvenser, fysiske billeder, video, musik og personlige overvejelser i en tour-de-force gennem fænomenet revolution.

One solution – Revolution!

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje

  • Fakta
  • Turne
Idé og iscenesættelse:
Rasmus Malling Skov og Sara Fink Søndergaard
Medvirkende:
Rasmus Malling Skov
Varighed:
75 min.
Målgruppe:
13+
Urpremiere:
Torsdag d.17. marts 2016 kl 20

Forestillingen kan købes som turneforestilling.

Refusion: Godkendt

Varighed: 75 min.

Publikumsantal: 60

Målgruppe: 13+

Opstillingstid: 120 min.

Nedtagningstid: 60 min.

Pris eks. moms:
1 forestilling: 7.200 kr.
2 forestillinger samme dag: 10.800 kr.

Scenerum: 9 x 12 m. Højde: 4 m.
Scenerummet er inkl. publikum.

Mørklægning: Ja

Strøm: Strømstik (220 v)